پرداخت آنلاین (شتاب)

مرحله اول :

لطفا برای پرداخت مبلغ 199,000 ریال برای یک نفر مجرد جهت ثبت نام لاتاری از طریق بانک سامان بروی دکمه زیر کلیک کنید

 

توجه : اگر دکمه بالا بعد از کلیک کردن باز نشد، مرورگر خود را عوض کنید معمولا chrome مرورگر بهتری است .

عضویت در خبرنامه

برای دریافت آخرین اخبار گرین کارت لطفا در خبرنامه سایت عضو شوید.

نام:

ایمیل:

ویدئو آموزش ثبت نام

کاربر گرامی لطفا قبل از اقدام به ثبت نام این ویدئو را مشاهده بفرمایید.


1. قرعه كشی گرین كارت چیست؟
دولت آمریكا هر ساله به 55 هزار نفر از سراسر دنیا گرین كارت اعطا میكند.بعضی از كشورها اجازه شركت در این قرعه كشی را ندارند. قبول شدگان تمام حقوق و مزایای یك شهروند آمریكایی را دارا میباشند.

------------------------------------------------------------------------------------------------

2. آیا برای شركت در قرعه كشی شرایط سنی خاصی وجود دارد؟
خیر, شرایط سنی خاصی وجود ندارد. تا سن 18 سالگی می بایست همراه والدین یا قیم قانونی شرکت کرد و از 18 تا 21 سالگی می توان به همره والدین و هم به تنهایی شرکت کرد. در ضمن کسانی که زیر 18 سالگی موفق به اخذ دیپلم متوسطه شده اند می توانند در قرعه کشی به تنهایی شرکت کنند.

------------------------------------------------------------------------------------------------

3. حداقل مدرك تحصیلی برای شركت كنندگان چیست؟
حداقل 12 سال تحصیل و یا 2 سال سابقه كار و یا 2 سال دوره كارآموزی میباشد.

------------------------------------------------------------------------------------------------

4. آیا ایرانیان امسال هم میتوانند در قرعه کشی گرین کارت شرکت کنند؟
بله ایرانیان سراسر دنیا میتوانند در قرعه كشی گرین كارت سال جاری شركت كنند .

------------------------------------------------------------------------------------------------

5. آیا زوجین می توانند هر كدام یك بار در قرعه كشی شركت كنند؟
بله ، هر زوج میتواند در یك فرم مجزا در قرعه كشی شركت كند.به این صورت كه یك بار مرد متقاضی اصلی به همراه همسر ، بار دیگر زن متقاضی اصلی به همراه همسر  میتوانند شركت كنند

------------------------------------------------------------------------------------------------

6. از افراد خانواده چه كسانی می توانند در فرم والدین شركت كنند؟
فرزندان زیر 21 سال و مجرد میتوانند همراه والدین شركت كنند و ضمنا فرزندان 16 تا 21 در صورت مجرد بودن میتوانند در فرمی جداگانه هم شركت كنند در واقع 3 شانسه هستند بدین معنی که یک بار به تنهایی بار دیگر همراه پدر وبار سوم همراه مادر.

------------------------------------------------------------------------------------------------

7. در چه صورتی یك فرم از سوی اداره قرعه كشی مردود اعلام میشود؟
در صورتی كه یك شخص بیشتر از یك فرم ارسال نموده باشداز سوی اداره قرعه كشی مردود اعلام میشود.

------------------------------------------------------------------------------------------------

8. اگر من قبول شوم ، حتما باید با خانواده مهاجرت كنم ؟
خیر، بستگی به میل خود متقاضی وشركت كنندگان دارد.

------------------------------------------------------------------------------------------------

9. من در كشور خارجی بدون اقامت و بدون پاسپورت زندگی میكنم ،آیا میتوانم در قرعه كشی گرین كارت شركت كنم؟
بله شما با هر گونه اقامت و یا حتی بدون اقامت در هر كشوری كه زندگی كنید، میتوانید در قرعه كشی شركت كنید. مشروط براینكه هنگام مصاحبه كه حدود شش ماه تا یك سال بعد از قبولی میباشد پاسپورت برای گرفتن ویزا به همراه داشته باشید.

------------------------------------------------------------------------------------------------

10. اگر من از همسرم جدا شده باشم ،چگونه باید در قرعه كشی شركت كنم؟
در صورتی كه شما رسما طلاق گرفته باشید لازم نیست كه نام همسر قبلیتان را در فرم قید كنید اما اگر هنوز مراحل قانونی طلاق انجام نشده باشد باید نام همسر در فرم به عنوان همراه قید شود و اگر بعد از ثبت نام طلاق صورت گیرد ،لازم نیست نام همسر در فرم بعدی كه همراه فرم قبولی ارسال میشود درج شود.

------------------------------------------------------------------------------------------------

11. اگر بعد از قبولی ازدواج كنم ،چه باید بكنم؟
در صورتی كه ازدواج قبل از ارسال فرم قبولی انجام شده باشد و شما نام همسر خود را در فرم دوم ثبت كرده باشید ،اصلا مشكلی پیش نخواهد آمد و همسر شما به همراه شما ویزای آمریكا را دریافت خواهند كرد. اما اگر بعد از ارسال فرم دوم ازدواجی صورت گیرد ، حدود 3 تا 6 سال طول میكشد تا وی نیز گرین كارت دریافت كند.

------------------------------------------------------------------------------------------------

12. آیا كسی كه از طریق دیگر تقاضای ویزای آمریكا كرده است میتواند در قرعه كشی گرین كارت شركت  کند؟
بله! لاتاری امریکا هیچ ارتباطی با دیگر روشهای درخواست ویزا و یا گرین کارت ندارد.

------------------------------------------------------------------------------------------------

13. هر ساله چه زمانی نتایج اعلام می گردد؟
نتایج هر ساله از اواخراردیبهشت تا اواخر مرداد اعلام میشود.

------------------------------------------------------------------------------------------------

14. پیش نیازهای تحصیلات و تجربه كاری چیست؟
قانون و مقررات لازم میداند كه هر شركت كننده بایدحداقل دارای تحصیلات دبیرستانی یا معادل آن باشد یا، در پنج سال گذشته، دوسال تجربه كاری در شغلی داشته باشد كه نیاز به حد اقل دو سال آموزش یا تجربه داشته باشد. "تحصیلات دبیرستانی یا معادل آن" به معنی تكمیل موفقیت آمیز دوازده سال تحصیلات ابتدایی و متوسطه در ایالات متحده یا تكمیل موفقیت آمیزدوره رسمی ابتدایی ومتوسطه در كشور دیگر كه معادل تحصیلات دبیرستانی در ایالات متحده آمریكاست میباشد.مدرك تایید تحصیلات یا تجربه كاری نبایدهمراه فرم درخواست ارسال شود، بلكه بایددر زمان مصاحبه روادید مهاجرت به كنسولگری ارائه گردد.

------------------------------------------------------------------------------------------------

15. افراد تبعه كدام كشورها میتوانند شركت كنند؟
برای قرعه‌كشی آینده ، افرادی كه در كشورهای ذیل متولدشده اند دارای شرایط نیستند: كانادا، چین(سرزمین اصلی و تایوان، بجز هنگ كنگاس.آوآر.)، كلمبیا، جمهوری دومینیكن، ال سالوادور، هائیتی، هند، جامائیكا، مكزیك،فیلیپین، لهستان، كره جنوبی، انگلستان(بجز ایرلند شمالی)، و مناطق مستقل آن، و ویتنام.
افراد متولد هنگ كنگ و ایرلند شمالی قادر به درخواست هستند.
كلیه كسانیكه در این كشورها متولد نشده‌اند میتوانند درخواست نمایند.
نكته مهم اینكه دارا بودن شرایط به محل تولد بستگی دارد نه به محل سكونت یا تابعیت.

------------------------------------------------------------------------------------------------

16. چگونه كلمه "تبعه"معنی میشود؟ آیا شرایطی وجود دارد كه در آن افرادی كه در یك كشور دارای شرایط متولد نشده‌اند دارای شرایط شركت در قرعه‌كشی باشند؟
تبعه" بطور عادی به معنی تولد در یك كشور خاص میباشد،بدون توجه به محل كنونی اقامت یا ملیت. طبق بند 202 ب قانون مهاجرت و ملیت، اگرشخصی در یك كشور غیر صلاحیت دار متولد شده باشد، ولی همسر وی در یك كشور دارای شرایط متولد شده باشد، چنین شخصی میتواند میتواند مدعی كشور محل تولد همسر خود باشد. برای مثال شخصی كه در كشوری مثل انگلیس متولد شده است میتواند درخواست كند در صورتیكه همسر وی در یك كشور دارای صلاحیت متولد شده باشد. همچنین اگر شخصی در كشور غیرصلاحیت دار متولد شده باشد ولی هیچكدام از والدین وی در آن كشور متولد نشده باشند یا در زمان تولد وی در آنجا سكونت نداشته‌اند چنین شخصی نیز میتواند ادعای تبعیت كشور محل تولد یكی از والدین خود را بنماید. برای مثال اگر یكی از والدین شما درفرانسه و دیگری در آلمان متولد شده باشد و شما در زمانیكه آنها در كانادا بوده اندمتولد شده اید ولی در آنجا اقامت نكرده اید میتوانید فرانسه یا آلمان را بعنوان كشور شركت در قرعه‌كشی اعلام نمایید.

------------------------------------------------------------------------------------------------

17. چرا برخی كشورها دارای شرایط شركت در برنامه روادید گوناگون نیستند؟
این ویزا بمنظور ایجاد فرصت مهاجرت برای افرادی ازكشورهایی است كه جزو منابع اصلی مهاجرت به ایالات متحده آمریكا نمیباشند. قانون تعیین كرده است كه هیچ ویزای گوناگون به "كشورهای با نرخ مهاجرت بالا" اعطا نشود یعنی كشورهایی كه طی پنج سال گذشته بیش از 55000 مهاجر در گروههای خانوادگی و كاری داشته‌اند. فهرست این كشورها كه دارای شرایط نیستندهر سال دستخوش تغییرات قرار میگیرد.

------------------------------------------------------------------------------------------------

18. ایا هر متقاضی محدود به یك درخواست است؟
بله، قانون تنها به یك درخواست برای یاتوسط هرشخص در مدت ثبت نام اجازه میدهد؛ ارسال بیش از یك درخواست ، فرد را از شركت در قرعه‌كشی سلب صلاحیت میكند.دوره های پیشین قرعه‌كشی اثری در امكان شركت در قرعه‌كشی بعدی ندارد.